Reiki Heling

Reiki Hoofddorp

 

 

 

 

 

We hebben gehoord, gelezen en gestudeerd over Reiki Healing – dat het een echte vorm van energie is en dat het inderdaad helpt om stress te behandelen en iemand te helpen meer ontspannen en zelfverzekerd te worden. Maar wat is het dat maakt dat het werkt?

Wat is er echt gebeurd waardoor Reiki het beste is sinds gesneden brood?

De afgelopen 30 jaar heeft elke Reiki genezer in de wereld Reiki sessies tegen zijn of haar wil uitgevoerd. Als een healer bijvoorbeeld wil dat zijn of haar cliënt de handen boven het hoofd houdt, als de cliënt dit doet, wel, dan is dit zeker als een netvliesschot!

Ik sluit zeker niet uit dat er nog steeds manieren zijn om Reiki healing te doen die een Reiki healer nog steeds in staat stellen om anderen te behandelen, zolang de benodigde afstemming en meditatieve vaardigheden aanwezig zijn. Niet alle afstemmingen en meditatieve praktijken in Reiki healing laten de genezing op dezelfde manier gebeuren, hoewel er manieren zijn om af te stemmen om een meer diepgaandeMystieke ervaring in Reiki healing te bereiken.

Wat heeft dit te maken met lichaamsmeridianen?

Wel, de enige reden waarom Reiki een spirituele aard heeft, is omdat het een filosofische benadering van de geneeskunst is. Als je Reiki beschouwt als slechts een energietechniek, denk je dan dat Reiki elke vorm kan aannemen? Nee, want dat zou het belang van het lichaam als vitaal orgaan in het genezingsproces van het lichaam teniet doen. De psyche en het lichaam kunnen niet van elkaar gescheiden worden. Daarom is het niet mogelijk voor het lichaam om zijn eigen genezing te bereiken.

Waarom zou Reiki een persoon genezen?

Op het meest basale niveau is Reiki een sessie die fysiek wordt geïnitieerd om de chakra’s en meridianen van het lichaam te stimuleren of tot leven te brengen. De energie stroomt vrij en begint ten goede te komen in het lichaam. Met andere woorden, over het algemeen werkt Reiki met het lichaam op het best mogelijke niveau. Het kan zich op geen enkele manier richten op slechts één orgaan. Daarom, in plaats van alleen de eerste lichaamsmeridiaan te behandelen, zal Reiki beginnen met het rimpeleffect.

Het begon 30 jaar geleden in Amerika.

Een massagetherapie die in het begin van de 20e eeuw stevig is verankerd, is een vorm van Japanse Reiki. Dit is een krachtige genezingstechniek die wordt gebruikt om de stroom van Reiki-energie (als alles goed gaat) en de stroom van energie door het hele lichaam te stimuleren en een buitengewone genezing op hete, droge, marginale grond te bewerkstelligen. Het wordt uitgevoerd door een Karma Massage etage of een gezondheidskliniek.

Er is weinig wetenschappelijk bewijs voor wat de massagetherapie doet, en er is geen manier om dat te bewijzen of te bewijzen dat het niet op zijn eigen manier geneest. Massagetherapie is een van de meest intrigerende natuurlijke geneeswijzen ter wereld.

Wat is het belangrijkste deel van deze genezing?

Het belangrijkste deel van deze genezing is de patiënt. De patiënt wordt als het ware opnieuw geconditioneerd en vernieuwd. De patiënt kan deze behandeling blijven volgen en er veel baat bij hebben. Dit kan alleen als de patiënt absoluut vastbesloten is om beter te worden. Dit is nodig omdat de genezing iets is wat de patiënt zelf kan doen. Het kan alleen worden gedaan als de patiënt de voordelen die hij emotioneel verwacht correleert.Verwacht gewoon grote dingen.

Waarom is het niet mogelijk om de patiënt te schaden?

Ja, Reiki kan worden gebruikt om beperkingen opnieuw te vormen, maar het kan de beperkingen niet wegnemen, zodat de patiënt in zijn karakter blijft. Het geloof van de genezing zit in de patiënt zelf en dat moet blijven. De patiënt kan geen schade worden berokkend als hij zelf niet in schade vervalt. Omdat het een sessie is die gericht is op confrontatie, moet de patiënt uit zichzelf wegblijven van schadelijke stoffen of mensen.

De massage therapie is niet voor lafaards.

In een lafaard zit nooit iets. In een lafaard, stap opzij en laat de Reiki stromen. Het voordeel zit in de patiënt en in de voordelen die voor hem gaan stromen. De patiënt kan zichzelf geen kwaad doen. Hij kan Reiki geen kwaad doen. Het voordeel is voor de patiënt. Het is een soort geestkracht. De patiënt op zich kan geen kwaad, maar wel pijn en pijn. Hij heeft er zelf een hekel aan om pijn te doen. Hij kan zichzelf geen pijn doen. Het is een groot respect voor Reiki om te proberen dat naar de patiënt te brengen. De patiënt kan geen kwaad doen. Hij moet zijn eigen manier vinden om zichzelf te bevrijden, maar om dat te doen moet hij rekening houden met het begrip van het gevaar en de beperkingen van het niet op de best mogelijke manier gebruiken. Een ander thema van dit verhaal is dat de persoon vergeten is dat hij een goddelijke schepping is. Nederigheid en nederigheid is een grote kwelling voor de patiënt.Men kan nooit zeggen wat beter is voor de patiënt.

Zit het in het lichaam of in de geest?

lees meer:

Navigation